کفپوش بتنی به انگلیسی Concrete floor میباشد که، یک متریال سخت و مقاوم است که برای سنگ فرش انواع محیط های مختلف از جمله پیاده رو ها استفاده می شود. این کفپوش از ترکیب مخلوط سیمان، آب و سایر مواد معدنی تشکیل شده است که همین امر موجب شده تا مقاوت آن نوع کفپوش بسیار بالا برود.
کفپوش بتنی به دلیل ویژگیهای منحصر به فردش، در بسیاری از مکانها و محیطها استفاده میشود. این نوع کفپوش عموماً در صنعت، ساختمانها، پارکینگها، محوطههای ورزشی و سایر مکانهایی که نیاز به یک سطح مقاوم و ضد لغزش دارند، استفاده میشود.
با توجه به ترکیب مخلوط سیمان و آب، کفپوش بتنی مقاوم در برابر رطوبت است و قابلیت تحمل انواع شرایط آب و هوایی را داراست. این مزیت باعث میشود که کفپوش بتنی بتواند در فضاهای با رطوبت بالا نیز استفاده شود، و مقاومت خود را به هیچ عنوان از دست ندهد.
در نهایت، کفپوش بتنی قابلیت نصب و نگهداری آسانی دارد. برای نصب این کفپوش، لازم است سطح بتنی به درستی آماده شده و سپس مخلوط سیمانی روی آن ریخته شود و صاف شود. از آنجا که کفپوش بتنی یکپارچه و بدون درز است، نگهداری و تمیزکاری آن نیز بسیار ساده است.
در کل، کفپوش بتنی با ویژگیهایی همچون مقاومت بالا، ضد لغزش بودن و قابلیت نصب و نگهداری آسان، یک راه حل مناسب برای ایجاد سطوح مقاوم و کارآمد در مکانهای مختلف است. در این مقاله قصد داریم به معرفی اجرای کفپوش بتنی توسط شرکت عمرانی جدول کاران بپردازیم. یکی از پرکاربردترین و پرمصرف ترین کفپوش های موجود در بازار به کفپوش بتنی تعلق دارد. این محصول با انواع سطوح و متریال های مختلف همچون:
- سطح سمباده زده
- جنس بتن
از جمله مشخصه های بارز کفپوش بتنی می توان به مقاومت زیاد آن در محیط های باز، پرترافیک و پرتردد اشاره کرد. همچنین در برابر تغییرات جوی مقاوم بوده و با خاصیت ضد سایش در مکان های متعدد مورد استفاده قرار می گیرد.
پیمانکار اجرای کفپوش بتنی
یکی از مصالح پرمصرف در ساختمان سازی همان کفپوش بتنی است که به غیر از کفپوش زمین برای دیوارکوب نیز مورد استفاده قرار می گیرد. البته اجرای این نوع کفپوش فرد مجرب و ماهر در زمینه خود را می طلبد تا به صورت صحیح انجام گیرد. بنابراین پیمانکار با بررسی محیط مدنظر و تکیه بر تجربه و مهارت خود روش مناسب جهت اجرای کفپوش از نوع بتنی را اعمال می نماید.
همچنین قبل از جای گذاری کفپوش، بایستی زیرسازی را به صورت صحیح انجام دهد. جهت اجرای زیر سازی نیاز است که لایه اول را کوبیده و زمین سفت شود. برخی پیمانکارها زیرسازی را در دو مرحله به اجرا در می آورند و مرحله دوم سنگ ریزه ریخته و دوباره آن را می کوبند.
انواع کفپوش بتنی
خدمات مربوط به کفپوش بتنی به دو شکل غیر آماده و از پیش ساخته شده بر روی سطوح انجام می شود. در این میان کفپوش های آماده یکی از رایج ترین نوع کفپوش های بتنی محسوب می شوند که قابلیت استفاده در مکان های مختلف اعم از ساختمان های مسکونی و تجاری را دارند. همچنین بسته به نیاز متقاضی به چند دسته متعدد تقسیم می گردند و در مکان های مختلف جهت خدمت رسانی به افراد جایگذاری می شوند.
کفپوش بتنی ویبره ای
یکی از کفپوش های مورد استفاده در ساختمانی های تجاری و مسکونی کفپوش بتنی ویبره ای است. البته دلیل نامگذاری کفپوش ویبره این است که از تکنیک ویبره استفاده شده و به عمل فشرده سازی نیازی نسیت. ناگفته نماند که استحکام و مقاومت در این نوع کفپوش ها در مقایسه با کفپوش های پرسی کمتر می باشد.
کفپوش بتنی پرسی
این نوع کفپوش با کمک دستگاه های اختصاصی و به شکل پرسی و در سایزهای مختلف تولید می شود. بنابراین کفپوش های پرسی را بر اساس رنگ دلخواه و نیاز می توان آن ها را خریداری نمود و در ساختمان ها به کار برد. همچنین تکنیک پرس مقاومت را در کفپوش های از نوع بتن بالا برده و هیچ چیزی به داخل آنها نفوذ نمی کند.
کفپوش بتنی موزاییکی
کفپوش موزاییکی بتنی زیر مجموعه کفپوش های آماده یا از پیش ساخته شده است که ظاهری شبیه کفپوش های سرامیکی و موزاییکی دارد. این کفپوش در سایزهای کفپوش موزاییکی تولید می گردد. البته بتن یکی از متریال های اصلی صنعت ساخت و ساز است که با هدف ساخت بدنه انواع ساختمان، زیرسازی و کف سازی به کار برده می شود. همچنین مقاومت و استحکام بالای بتن موجب شده که این متریال جهت تکمیل دکوراسیون خارجی و داخلی مورد استفاده قرار گیرد. زیرا بتن با دوام و استحکام از وارد کردن فشار یا بار اضافی به ساختمان جلوگیری می کند.
انواع کفپوش بتنی متناسب با فضای داخلی
شرکت های مختلفی با هدف طراحی و تولید کفپوش بتنی با ساختار و ظاهر متفاوت، ترکیبات خاصی را به بتن اضافه می کنند. البته میزان تخلخل داخل کفپوش های بتنی را بسته به نیاز و تایید پیمانکار، تعیین می نمایند. پس همین موضوع موجب شده که هر کدام از کفپوش های جنس بتنی برای کاربردهای مشخصی استفاده گردند. بنابراین از مهم ترین کفپوش های موجود در بازار برای دکوراسیون داخلی و خارجی شامل موارد زیر می باشند.
کفپوش بتنی ضد سایش
بتن از جمله مصالح با استحکام و مقاومت بالا بوده که در برابر فرسایش و سایش از مقاومت بالایی برخوردار می باشد. البته برخی مواقع نیاز است که خواص ضد سایش را در این نوع بتن ها افزایش داد که تنها با افزودن یک سری ترکیبات میسر خواهد شد. پس کفپوش ضد سایش از نوع بتنی با ترکیب مواد روان کننده، چسب بتن، ماسه و سیمان تولید می گردد. این کفپوش در ابعاد مختلف و با تنوع بالا در فضاهای داخلی و خارجی ساختمان ها به کار برده می شود. در حالت کلی مهم ترین کفپوش های ضد سایش بتنی شامل موارد زیر می باشند.
- کفپوش شیاردار بتنی ویژه نابینایان
- مدل ضد سایش با طرح پنج ضلعی پازلی
- کفپوش ضد سایش بتنی طرح شش ضلعی پازلی
- کفپوش ضد سایش بتنی طرح موج پازلی
- کفپوش ضد سایش بتنی طرح آی پازلی
- کفپوش طرح کنگره پازلی
- کفپوش پوست ماری
کفپوش صنعتی بتنی
کفپوش بتنی آراکس یکی از انواع کفپوش صنعتی بوده که برای صنایع داخلی به صورت اختصاصی به کار برده می شود. همچنین از مقاومت و استحکام بالایی نسبت به سایر کفپوش ها از جنس بتنی برخوردار می باشد. زیرا زمان تولید این کفپوش ها یکسری افزودنی ها به ترکیب اصلی اضافه می شوند که استحکام و قدرت ضربه پذیری را بالا می برند.
کفپوش پازلی بتنی
کفپوش بتنی پازلی نیز زیر مجموعه انواع کفپوش های از پیش ساخته شده بتنی می باشد که بیشتر در معابر عمومی و پیاده روها به کار برده می شود. این کفپوش در مدل ها و طرح های مختلفی به بازار عرضه می گردد.
مزایای کفپوش بتنی
کفپوش بتنی بسته به کاربرد آن در ساختمان های امروزی از مزایای زیادی برخوردار می باشد که شامل موارد زیر است:
دوام بالا: در حالت کلی کفپوش از جنس بتن از طول عمر بالایی برخوردار بوده و در مقابل انواع آسیب ها بسیار مقاوم می باشد. بنابراین برای فضاهای صنعتی و پرتردد مناسب است. همچنین در طراحی داخلی کمتر صدمه دیده و نسبت به ضربه و خراش مقاوم می باشد.
نگهداری آسان: این نوع کفپوش به نگهداری زیادی نیاز نداشته و هزینه تعمیر آن پایین است. همچنین نظافت کفپوش از جنس بتن آسان بوده و با مواد شوینده پاک می شود. البته استفاده از مواد شوینده با پایه اسیدی جهت تمیز کردن این نوع کفپوش توصیه نمی گردد.
تنوع طرح و رنگ: متاسفانه اکثر مردم تنها تصوری که از کفپوش بتنی دارند یک سطح با رنگ خاکستری است. ولی امروزه تنوع رنگ در بتن بالا بوده و بسته به شکل بتن می توان کف محل مدنظر را طراحی کرد. پس بتن به پیمانکار این امکان را می دهد که کف را به هر شکلی بخواهد بچیند. همچنین از بتن هایی با رنگ های مختلف در چیدن کف استفاده نماید.
نحوه نصب کفپوش بتنی
قبل از نصب کفپوش بتنی بایستی اقدام لازم برای زیرسازی صورت گیرد. زیرا زیرسازی یکی از کلیدی ترین بخش های نصب کفپوش بوده که در مرحله اول نیاز است تمام وسایل و موارد مورد نیاز تهیه شود تا پروسه نصب به اتمام برسد. بنابراین در مرحله نخست به استاد کار مجرب نیاز می باشد که به شکل اصولی و صحیح زیرسازی را انجام دهد. در حالت کلی نحوه صحیح و اصولی نصب کفپوش از نوع بتنی شامل مراحل زیر است.
زیرسازی صحیح و اصولی
مهم ترین و نخستین گام در نصب کفپوش بتنی، زیرسازی صحیح و اصولی است. در غیر این صورت کفپوش دچار لب پریدگی یا شکستگی شده و پروسه نصب کفپوش را با مشکل مواجه می نماید. همچنین اگر بهترین و باکیفیت ترین کفپوش از نوع بتنی روی زیرسازی غیراصولی قرار گیرد بدون شکل دچار شکستگی و لب پریدگی خواهد شد.
البته امکان نصب کفپوش از نوعی بتنی به صورت مستقیم روی کف یا خاک وجود ندارد. بنابراین کف را بایستی با مخلوط طبیعی از ماسه، شن، قلوه سنگ و … پوشش داد. استفاده از نخاله ها و پس مانده های ساختمانی به هیچ عنوان توصیه نمی شود و به مرور زمان نشست خواهد کرد. پس به محض قرارگیری مخلوط روی کف باید غلطک زده شود و تراکم آن را افزایش داد.
ملات
نصب کفپوش بتنی به دو روش قابل اجرا می باشد که در روش نخست، ملات ثانویه به کار برده نمی شود. البته گیرش اولیه در این نوع کفپوش 20% بوده و به ملات دوم نیازی ندارد. همچنین ملات مورد استفاده در نصب این کفپوش شامل آب، سیمان و ماسه می باشد که به ملات ساده معروف است. ولی در روش دوم چیزی به عنوان دردسر وجود نداشته و با وجود مزایای زیاد همان روش بدون ملات خیس می باشد. زیرا بدون استفاده از ملات، کفپوش ها به شکل پازل کنار هم قرار گرفته و با اتمام پروسه از ماسه بادی روی قطعات استفاده می شود تا درزها را بپوشاند.
نصب کفپوش بتنی
پس از زیرسازی و ملات ریزی خاک نیاز است که مرحله نصب کفپوش بتنی آغاز گردد. در صورت استفاده از ملات خیس و ریختن آن روی خاک باید کفپوش ها به صورت تمیز و مرتب کنار هم گذاشته و تنها با چند ضربه ی چکش روی ملات قرار می گیرند. ولی اگر ملات مورد استفاده خشک است باید کفپوش ها را کاملا مرتب و به صورت پازلی کنار هم قرار دهید و پروسه نصب را به اتمام برسانید.
پیاده سازی منظم به کمک یک استادکار با سلیقه
کفپوش بتنی شکلی پازلی، ساده و زیبا دارد که زمان نصب باید تمیز و منظم انجام گیرد. بنابراین اجرای کفپوش توسط یک استاد کار یا نصاب باسلیقه امری ضروری بوده تا مشتری بعد از اتمام کار رضایت کافی داشته باشد.
بندکشی
بندکشی در نصب کفپوش بتنی معنایی ندارد و در صورتی که از ملات خشک استفاده می شود بهترین گزینه برای بندکشی مصرف ماسه بادی است. البته برخی افراد روی بندها حساس بوده و برای رفع آن از جارو و ماسه بادی جهت پر نمودن درزها استفاده می کنند.
مراحل اجرای خدمات کفپوش بتنی
در این بخش از نوشته قصد داریم به مراحل اجرای خدمات کفپوش بتنی که توسط متخصصین و استادکاران شرکت جدول کاران(الوان پایا عمران) انجام می شود را به صورت گام به گام برای شما مشتریان عزیز معرفی کنیم.
- اولین مرحله قبل از اجرای خدمات کفپوش های بتنی برسی و کارشناسی محیطی که قرار است کفپوش کاری انجام شود می شود.
- مرحله دوم مرحله آماده سازی نقشه کار و اجرای پروژه می باشد.
- پس از برسی های انجام شده و آماده سازی نقشه کار نوبت به مرحله سوم یعنی مراحل زیر سازی محیط مورد نظر می رسد که در این مرحله کلیه اصولی که قبل از اجرای کفپوش رعایت شود اجرا و انجام می شود.
- بعد از زیر سازی محیط نوبت به صاف کاری سطوح مورد نظر میرسد.
- آماده سازی ملات.
- نصب و اجرای کفپوش بتنی
- بندکشی
- نظافت سطوح کفپوش و تحویل پروژه
کلیه موارد ذکر شده از جمله مراحل اجرای خدمات کفپوش بتنی می باشد که توسط استادکاران شرکت ما قابل اجرا و انجام می باشد. البته نکته ای که باید به آن اشاره کنیم این است که مراحل ذکر شده اصلی ترین روش اجرا می باشد و ممکن است در برخی از پروژه ها نحوه اجرای پروژه متقییر باشد و برخی از مراحل اضافه یا کم شود.
کفپوش بتنی در کدام مراکز قابل اجرا می باشد؟
در اجرای خدمات کفپوش بتنی هیچ محدودیتی وجود ندارد و در هر قسمت از ساختمان یا محوطه ای قابلیت اجرا و کفپوش کاری را دارا می باشد. برخی مراکزی که کفپوش بتنی بسیار استفاده می شود شامل موارد زیر می باشند:
- پیاده رو ها و مراکز عبور عابرین پیاده
- خیابان ها
- محوطه های مراکز عمومی
- حیاط خانه
- باغ و ویلا
- پشت بام
- محوطه های بزرگ
- پارک ها و…
اجرای کفپوش بتنی پیاده رو
اجرای کفپوش بتنی پیاده رو یک خدمات حساس و مهم در محوطه سازی خیابان ها می باشد و باید توسط افرادی ماهر و کاربلد انجام شود. از آنجایی که پیاده رو ها از رفت آمد بسیار بالایی برخوردار می باشند مهم است که این خدمات توسط چه کسی و چه اوستایی اجرا و انجام شود.
اجرای کفپوش بتنی پیاده رو نیازمند تجربه و استراتژی ای می باشد که پس از اجرای پروژه طول عمر کفپوش بسیار بالا باشد و به با گذشت زمان کفپوش اجرا شده نشست نکند و کفپوش های بتنی یا اجری کار شده در کف چسبندگی خود را حفظ کند. در صورتی که قصد اجرای کفپوش بتنی برای پیاده رو را دارید همین حالا با مشاورین و کارشناسان شرکت الوان پایا عمران تماس حاصل فرمایید.
کاربردهای مختلف کفپوش بتنی در ساختمان
کفپوش بتنی یکی از مهمترین عناصر در صنعت و ساختمان است که در بسیاری از کاربردها استفاده می شود. این نوع کفپوش به دلیل ویژگی های منحصر به فرد خود، مورد توجه بسیاری از متخصصان و مهندسان قرار گرفته است. در این مقاله، به بررسی کاربردهای مختلف کفپوش بتنی در صنعت و ساختمان می پردازیم.
یکی از کاربردهای اصلی کفپوش بتنی در صنعت، استفاده در ساختمان های صنعتی است. این نوع کفپوش به دلیل مقاومت بالا در برابر فشار و حرارت، مناسب برای استفاده در کارخانه ها و کارگاه های صنعتی است. همچنین، کفپوش بتنی مقاوم در برابر اسیدها و مواد شیمیایی است که در بسیاری از صنایع استفاده می شود.
در صنعت ساختمان نیز، کفپوش بتنی کاربردهای فراوانی دارد. این نوع کفپوش می تواند در ساختمان های مسکونی، تجاری و صنعتی استفاده شود. به عنوان مثال، در ساختمان های مسکونی، کفپوش بتنی می تواند به عنوان یک پایه مقاوم برای نصب کفپوش های دیگر مانند کاشی و سرامیک عمل کند. همچنین، در ساختمان های تجاری و صنعتی، کفپوش بتنی به دلیل مقاومت بالا در برابر فشار و حرارت، مناسب برای استفاده در سالن های ورزشی، کارخانه ها و انبارها است.
در نهایت، کفپوش بتنی می تواند در فضاهای عمومی نیز استفاده شود. به عنوان مثال، در پارک ها و محوطه های عمومی، کفپوش بتنی می تواند به عنوان یک سطح مقاوم و زیبا برای قرار دادن نیمکت ها و تجهیزات دیگر استفاده شود. همچنین، در معابر عمومی و پیاده روها، کفپوش بتنی می تواند به عنوان یک سطح مقاوم در برابر ترافیک و سایش عمل کند.
به طور خلاصه، کفپوش بتنی با ویژگی های منحصر به فرد خود، در صنعت و ساختمان کاربردهای فراوانی دارد. از استفاده در ساختمان های صنعتی و خودروسازی تا استفاده در ساختمان های مسکونی و فضاهای عمومی، این نوع کفپوش می تواند به عنوان یک گزینه مقرون به صرفه و مقاوم مورد استفاده قرار گیرد.
طراحی و دکوراسیون با استفاده از کفپوش بتنی
کفپوش بتنی یکی از روشهای محبوب برای طراحی و دکوراسیون داخلی و خارجی است. این نوع کفپوش به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد خود، مورد توجه طراحان و معماران قرار گرفته است. در این مقاله، به بررسی مزایا و کاربردهای کفپوش بتنی در طراحی و دکوراسیون میپردازیم.
یکی از مزایای استفاده از کفپوش بتنی، قابلیت سفارشیسازی آن است. با استفاده از رنگها و الگوهای مختلف، میتوان طرحهای منحصر به فردی را بر روی کفپوش بتنی ایجاد کرد. این امکان به طراحان و معماران اجازه میدهد تا با استفاده از کفپوش بتنی، فضاهای خلاقانه و جذابی را طراحی کنند.
علاوه بر این، کفپوش بتنی دارای مقاومت بالا در برابر سایش و ضربه است. این ویژگی باعث میشود که کفپوش بتنی برای استفاده در مناطق با تردد بالا و استفادههای صنعتی مناسب باشد. همچنین، این نوع کفپوش مقاومت خوبی در برابر آب و رطوبت دارد، بنابراین میتوان آن را در فضاهای خارجی نیز استفاده کرد.
کفپوش بتنی همچنین قابلیت نصب آسان و نگهداری ساده را داراست. با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته، نصب کفپوش بتنی به سرعت و به راحتی انجام میشود. همچنین، نگهداری از این نوع کفپوش نیاز به هزینه و زمان کمتری دارد نسبت به سایر روشهای کفپوشگذاری.
در طراحی داخلی، کفپوش بتنی میتواند به عنوان یک عنصر دکوراتیو استفاده شود. با استفاده از الگوها و رنگهای مختلف، میتوان کفپوش بتنی را به یک آثار هنری تبدیل کرد. این نوع کفپوش میتواند به تنهایی یک جلوه زیبا و منحصر به فرد به فضا ببخشد.
در نهایت، کفپوش بتنی میتواند در طراحی خارجی نیز استفاده شود. با استفاده از کفپوش بتنی، میتوان مسیرها و فضاهای باز را تزئین کرد و به آنها جلوهای مدرن و زیبا بخشید. همچنین، این نوع کفپوش میتواند در فضاهای عمومی مانند پارکها و میدانها نیز استفاده شود.
به طور خلاصه، کفپوش بتنی یک راه حل مناسب برای طراحی و دکوراسیون داخلی و خارجی است. با مزایا و کاربردهای آن، میتوان این نوع کفپوش را در انواع فضاها استفاده کرد. با استفاده از کفپوش بتنی، میتوان فضاهایی جذاب، مقاوم و سازگار با محیط زیست طراحی کرد.
سخن پایانی
اگر به دنبال یک مجری مطمئن و کار بلد برای اجرای خدمات کفپوش بتنی هستید قطعا مجموعه عمرانی جدول کاران (شرکت الوان پایا عمران) بهترین گزینه برای شما می باشد. شرکت جدول کاران یکی از بهترین و قدیمی ترین شرکت های ارائه دهنده ارائه دهنده خدمات جدول کاری،کفپوش کاری، سنگ فرش بتنی، بتن ریزی، شیب بندی، محوطه سازی و… در ایران می باشد که تا به حال بیش از هزاران پروژه را با موفقیت به اتمام رسانده. جهت دریافت مشاوره از ما فقط کافیست با کارشناسان شرکت ما تماس حاصل فرمایید تا مشاوره های لازم به همراه قیمت اجرای خدمات خدمت شما ارسال شود.
جهت دریافت مشاوره، برای اجرای خدمات کفپوش بتنی با کارشناسان شرکت ما تماس حاصل فرمایید.
تلفن تماس: ۰۹۱۲۲۰۳۱۴۷۴
13کامنت