دیوار پیش ساخته یا دیوار ماشینی، دیواری است که در محل تولید شده و سپس به محل نصب منتقل می شود. این دیوارها از قبل با قطعات ساخته شده اند و توسط کارگران ماهر در محل نصب، با سرعت و با کیفیت بالا نصب می شوند. دیوارهای پیش ساخته میتوانند از مواد مختلفی مانند بتن، فلز، چوب، شیشه و پی وی سی… ساخته شوند. همچنین، این دیوارها می توانند به اندازه و ابعاد مورد نیاز تولید شوند و در نتیجه به راحتی با شرایط محل نصب سازگاری داشته باشند.
در این نوشته قصد داریم به نقد و برسی مزایا و معایب های دیوار های پیش ساخته و انواع روش های نصب این دیوار ها و به معرفی بهترین شرکت پیمانکاری اجرای دیوار پیش ساخته بپردازیم.
مزایای دیوارهای پیش ساخته
همان طور که می دانید هر محصول یا خدماتی دارای مزایا و معایب هایی می باشد که بهتر است قبل از خرید یا دریافت آن خدمات از مزایا و معایب های آن محصول یا خدمات آشنایی پیدا کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید. به طور کلی مزایای دیوار پیش ساخته شامل موارد زیر می باشد:
- سازگاری آن ها با محیط زیست
- وزن کم
- حمل آسان به مکان مورد نظر
- تاثیرپذیری کم آن در مقایسه با بتن ریزی در برابر شرایط مختلف آب و هوایی
- قابلیت تعویض قطعات
- استفاده کمتر از نیروی انسانی و استفاده از ماشین آلات در ساخت این دیوارهای پیش ساخته
- سبک سازی و عدم ایجاد بار اضافی بر سازه
- عایق صوتی و حرارتی
- مقاومت در برابر آتش
- مقاومت بالا دیوار در زمان زلزله
- مستقل از تحریم های
- نصب آسان
- قیمتی مناسب و مقرون به صرفه
- صرفه جویی در مصرف انرژی
- نیاز نبودن به وسایل بنایی
- در برابر نفوذ حشراتی مانند موریانه مقاوم است
- محوطه سازی محیط ائم از دیوار کشی باغ، ویلا، خیابان و مراکزی مانند دیوار محوطه های کارخانه ها، گاراج ها و…
انواع دیوار پیش ساخته
دیوارهای پیش ساخته، به دیوارهایی گفته میشود که به صورت مجزا و جدا از سایر بخشهای ساختمان ساخته می شوند و پس از ساخته شدن به محل ساختمان منتقل می شوند. انواع دیوارهای پیش ساخته عبارتند از:
۱- دیوارهای بتنی پیش ساخته: در این نوع دیوارها، بلوک های بتنی پیش ساخته با ضخامت مختلف ساخته شده و در محل ساختمان به یکدیگر متصل می شوند. این نوع دیوارها از دو نوع دیوار ساده و دیوارهای پوششی (کاور) تشکیل می شوند.
۲- دیوارهای فولادی پیش ساخته: در این نوع دیوارها، از پنل های فولادی پیش ساخته استفاده می شود که در کارخانه تولید می شوند و سپس به محل ساختمان منتقل می شوند و به هم متصل می شوند.
۳- دیوارهای چوبی پیش ساخته: این نوع دیوارها از تیرچه های چوبی پیش ساخته ساخته می شوند که در کارخانه تولید و سپس به محل ساختمان منتقل می شوند و به هم متصل می شوند.
۴- دیوارهای سنگی پیش ساخته: در این نوع دیوارها، از بلوک های سنگی پیش ساخته استفاده می شود که در کارخانه ساخته و سپس به محل ساختمان منتقل می شوند و به هم متصل می شوند.
چهار مورد معرفی شده از انواع دیوارهای پیش ساخته می باشند که در اکثر مواقع در تمامی لوکیشن ها قابلیت اجرا و انجام را دارا می باشند. دیوار های پیش ساخته معمولا در فضاهای بیرونی ساختمان ها مورد استفاده و اجرا قرار می گیریند و به دلیل جا به جایی سختی که این نوع از دیوارها معمولا کمتر در فضاهای داخلی ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند. و در بیشتر مواقع برای محوطه سازی و جداسازی فضای داخلی ساختمان از پارتیشن های اداری از جمله پارتیشن های چوبی و پارتیشن شیشه ای استفاده می کنند.
اجرای دیوار پیش ساخته
اجرای دیوار پیش ساخته به شرح زیر است:
بررسی محل و تهیه نقشه های لازم: قبل از شروع به ساخت دیوار پیش ساخته، باید محل ساختمان و نیازهای آن شناسایی شود و نقشه های لازم برای ساخت دیوارها تهیه شود.
طراحی و ساخت دیوارهای پیش ساخته: بعد از تهیه نقشه های لازم، باید دیوارهای پیش ساخته طراحی و ساخته شوند. این کار به صورت تولید در کارخانه انجام می شود.
انتقال دیوارهای پیش ساخته به محل ساختمان: پس از ساخت دیوارهای پیش ساخته، آن ها با استفاده از ابزار و تجهیزات مخصوص به محل ساختمان منتقل می شوند.
نصب دیوارهای پیش ساخته: در این مرحله، دیوارهای پیش ساخته به صورت قطعاتی به یکدیگر متصل می شوند. این کار به صورت سفت و صحیح باید انجام شود تا دیوارها به درستی با هم ترکیب شوند.
پایهگذاری و نصب اتصالات: پس از نصب دیوارهای پیش ساخته، باید به پایه گذاری و نصب اتصالات نیز توجه شود. پایه گذاری از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که می تواند تاثیر زیادی در پایداری دیوارها داشته باشد.
پوشش دادن و تزئین دیوارها: در نهایت، بعد از نصب دیوارهای پیش ساخته، می توان برای پوشش دادن و تزئین آن ها از روش های مختلفی مانند رنگ آمیزی، برش سنگ و چوب و … استفاده کرد.
پیمانکار اجرای دیوار پیش ساخته
برای اجرای دیوار پیش ساخته، می توانید با مشاورین شرکت ما تماس بگیرید که تجربه و دانش لازم را در اجرای این نوع دیوارها دارند. شما در هر زمان از شبانه روز می توانید با مشاورین شرکت ما تماس کرفته و مشاوره های لازم را از ما دریافت نمایید. شرکت ما یکی از بهترین شرکت هایی می باشد که در زمینه تولید و نصب دیوارهای پیش ساخته، جدول کاری و خدمات پیمانکاری اجرای کفپوش بتنی فعالیت می کند، فقط کافیست همین حالا با ما تماس گرفته و به صورت رایگان از متخصصین شرکت ما مشاوره بگیرید.
هنگام انتخاب پیمانکار اجرای دیوار پیش ساخته، بهتر است مراحلی که برای اجرای دیوار پیش ساخته لازم است را با آن ها مطرح کنید و از سابقه و تجربه آن ها در این زمینه مطلع شوید. همچنین، باید مطمئن شوید که پیمانکار انتخابی دارای مجوزهای لازم برای انجام این نوع کارها است و از مواد و تجهیزات با کیفیت استفاده می کند. قبل از شروع به کار، باید قرارداد کاری را با پیمانکار منعقد کنید که در آن مواردی مانند زمان اجرا، هزینه ها و شرایط پرداخت، ضمانت کاری و … مشخص شود.
قیمت دیوار پیش ساخته چقدر می باشد؟
قیمت دیوار پیش ساخته یه موضوع کاملا وابسته به متریال کالا می باشد که در این بخش از نوشته به معرفی بسیاری از عواملی که در تعیین قیمت دیوارهای پیش ساخته بسیار بستگی دارد بپردازیم.
جنس دیوار: انواع مختلفی از دیوارهای پیش ساخته وجود دارد که هر کدام از آنها قیمتی متفاوت دارد. برای مثال دیوارهای پیش ساخته بتنی، فلزی، چوبی و PVC وجود دارند که هرکدام هزینههای متفاوتی دارند.
اندازه و ضخامت دیوار: هرچقدر دیوار پیش ساخته بزرگتر و ضخیمتر باشد، هزینه بیشتری دارد.
مواد استفاده شده در ساخت دیوار: اگر مواد با کیفیت و مرغوب استفاده شود، قیمت دیوار بالاتر خواهد بود.
هزینه نصب: هزینه نصب دیوار پیش ساخته شامل هزینه نقل و انتقال، هزینه نصب و مواد افزودنی میشود که ممکن است بسته به شرایط محل نصب و دسترسی به آن، متفاوت باشد.
به طور کلی، قیمت دیوار پیش ساخته با توجه به عوامل بالا و شرایط محل نصب، متفاوت است. لازم به ذکر است که برای دریافت قیمت دقیق و مناسب باید با شرکت های تولیدکننده و نصاب دیوارهای پیش ساخته تماس بگیرید و برای پروژه خود قیمت بگیرید.
کلام آخر
در این مقاله به بررسی دیوار پیش ساخته و انواع آن پرداختیم. شما می توانید برای انجام این کار با مشاورین شرکت ما تماس حاصل فرمایید. قیمت دیوار های پیش ساخته بر اساس کیفیت و نوع کار متفاوت است. قبل از انجام کار می توانید با کارشناسان شرکت جدول کاران تماس گرفته و قیمت دقیق آن را بر اساس آن چه که می خواهید از متخصصین شرکت ما بپرسید. همچنین بهتر است این کار را به دست افراد ماهر و متخصص بسپارید و از مشاورانی که در این زمینه تخصص دارند، مشورت بگیرید.
در صورتی قصد خرید و نصب و اجرای دیوار پیش ساخته را دارید جهت دریافت مشاوره از ما همین حالا با شرکت تماس بگیرید تا مشاوره های لازم جهت خرید و اجرای دیوارهای پیش ساخته توسط کارشناسان و مشاورین شرکت جدول کاران خدمت شما ارائه شود.
تلفن تماس: ۰۹۱۲۲۰۳۱۴۷۴
2کامنت